21 augusti 2016
15:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Södra Rörums Bygdeförening - Tjörnarps BoIF

Så var det dax för en ny tuff bortamatch och Södra Rörum stod för motståndet . Tjörnarpsgrabbarna ryckte åt sig ledningen i matchen , efter 5 minuters spel då Marcos slog in en frispark i högra burgaveln när hemma målvakten stod vänsterhörnet och fixa till muren , trots inget avstånd var begärt. Sen var det inte mycke som stämde och i slutet av halvleken gjorde hemmalaget 1-1 på hörna där vi inte hade så stor på markeringen . Andra halvlek var så där men Henke tog till vara ett tillfälle när en av hemmalagets mittback drällde med bollen , och fri med målvakten gjorde han inget misstag och 1-2 var ett faktum och kort efter spelade Henke fram Kaste mitt i straffområdet som säker pricksköt 1-3 och allt så lugnt ut .
Men hemmalaget vaknade till i slutet av matchen och hade blandannat ett skott i Ankans högra hörn där han nog var nära 2 meter för att freda sitt mål , Men strax efter kommer 2-3 målet genom en vilt framstormande Södra Rörums anfaller .
Men Tjörnarpspågarna höll distansen ut och det blev 3 poäng med hem. Gott jobbat.